KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupy

grupa I - to dzieci 3-letnie - nauczycielki: mgr Monika Linka, mgr Edyta Ruta

grupa II - to dzieci 4-letnie - nauczycielki: mgr Joanna Dąbrowska, mgr Małgorzata Kędziora

grupa III - to dzieci 6-letnie - nauczycielki: Ewelina  Kulawiecka

grupa IV - to dzieci 5-letnie - nauczycielki: , mgr Mariola Wilczyńska, mgr Katarzyna Dobrowolska

grupa V - to dzieci 4-letnie - nauczycielki: mgr Jolanta Sztwiertnia, mgr Beata Sobieraj

grupa VI - to dzieci 5-6 letnie -nauczycielki: mgr Beata Skórzyńska, mgr Bogumiła Marciniak

grupa VII - to dzieci 5-letnie - nauczycielki: mgr Teresa Kaczmarek, mgr Małgorzata Kędziora

grupa VIII - to dzieci 5-6 letnie - nauczycielki: mgr Małgorzata Kosecka, mgr Iwona Woźniak

grupa IX - to dzieci 3-letnie - nauczycielki: mgr Cecylia Sałata, mgr Beata Sobieraj

 

nauczycielki logopedii: mgr Justyna Kunert, mgr Joanna Dąbrowska

nauczycielki zajęć korekcyjnych: mgr Mariola Wilczyńska, mgr Małgorzata Kosecka

nauczycielka języka angielskiego; mgr Iwona Woźniak

nauczycielka religii: mgr Beata Cielecka