KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

OPŁATA ZA PRZEDSZKOLE

- Opłata za korzystanie z opieki przedszkolnej

Za każdą rozpoczętą godzinę faktycznego pobytu dziecka w przedszkolu wykraczajacą poza pięciogodzinny bezpłatny pobyt (poza podstawą programową) pobiera się:

1,00 zł

Obniża się wysokość opłaty:

1) o 50% za drugie i każde następne dziecko w przypadku, gdy do przedszkoli uczęszcza dwoje lub więcej dzieci z  jednej rodziny,

2) o 50% w przypadku, gdy dochód przypadający na jedną osobę w rodzinie kwalifikuje dziecko do objęcia pomocą społeczną w zakresie kosztów żywienia w przedszkolu.

- dzienna stawka żywieniowa

8,00zł (trzy posiłki: śniadanie – 2,50zł, obiad – 4,00zł, podwieczorek –  1,50zł),

6,50zł (dwa posiłki: śniadanie – 2,50zł, obiad – 4,00zł),

 

Opłaty dokonujemy przelewem internetowym z rozbiciem na :

-opłatę o świadczoną usługę (godziny pobytu dziecka w przedszkolu)

-opłata za wyżywienie.

NUMER KONTA DO PRZELEWU: 60 9279 0007 0071 1355 2000 0030

 

Odpłatność za przedszkole należy uiszczać w terminie do 15 każdego miesiąca !!!